MMCIS Partners

понедельник, 7 июля 2014 г.

У орлів гроші скінчилися і патрони під кінець...

Прийшла сьогодні до нас така інформація від бойовиків-терористів Донбасу:


«До мене седня приїхав давній друг Кирюха, який полягає в НОД забирав свої речі. Настрій у нього було не дуже. Наскільки я зрозумів, назріває Зраду.

Постараюся все змалювати коротенько:

1) Тиждень тому був серйозний конфлікт, його відділення заблокувало розвідку укрів, запросили підмогу, але замість цього з ними зв'язався "Кречет" (права рука Стрілка) і наказав зробити коридор розвідці. Робити нема чого бійці підкорилися, а коли укри виходили, на прощання дали залп з підствольників по нодовцам (у відділення 2-200). Коли ті повернулися влаштували розбирання, справа дійшла до пострілів, ледве зам'яли, але осад залишився.

2) Слов'янськ покидали в поспіху, Кирюха обурювався, що довелося залишити майже всі боєприпаси, охуенная зміцнення, кинули всі ПТРК, майже всі ПЗРК, 8 зушек (з 12), майже всі боєприпаси до Стрелковке, всі ящики з гранатами. Залишили навіть склад з Сухпай і мало того днями до них привезли 4 газельки з новими Броники них до речі великий недолік (у його відділенні було всього 2, хоча вони на самому передовому рубежі), тепловізори, коліматори, аптечки, лазерні далекоміри, біноклі нічні, гпс захищена зв'язок все дісталося украм.

Але і це ще не все ...

Кум Кирюхи главмех, в його віданні бронетехніка та транспортні засоби. На стан 3-4 липня у нода було 18 танків (разом з пам'ятниками), близько 30 БМП-бтр-БРДМ-БМД і 12 зушек. Танки проебалі ВСЕ: вивезли тільки один, але він походу не добрався дніпра. Ар'єргард укри роздовбали з артилерії (танк, кілька БМП і БРДМ) + накрили в броню, яка повинна була відвернути укрів, але її бездарно просрали разом з екіпажами, ІС до речі зламався майже відразу коли його стягли з пам'ятника, кинули його у дворі Рембази під навісом , БМД, БТР і БРДМ роздовбали в поле. Накрили газель зі снайперами-спецами з Імперії. 4 танка кинули у дворі там же залишилися 2 нони з 4. Одна в стані металобрухту, одна з розбитим шасі, але її начебто підлатали (хоча толку з інших небагато), майже всі міни кинули. Зате замість евакуації поранених і боєприпасів, навантажили 3 камаза рефрижератора з причепами барахлом з дому Штепи і сина Азарова: картини, антиквар і ще щось.

До речі Мозковий дуже злий на Стрілка, так як той проебал 3 танка 2 БМП і БМД, який Мозковий йому передав. Проебал до речі і ІМР. (в кол-ве 1 справна штука)

Отже виїжджали 2 колони і одна по полях: ар'єргард і та що по полях распідорасіло (там була броня і трохи легкових). На основну колону не впав жоден снаряд, 2 штурмовика супроводжували їх до горловки, там залишили роту, забрали людей і 1бмп. Всього зі Слов'янська і Крамаха виїхало більше 1000 чоловік, не рахуючи 2 роти прикриття (вони майже відразу поздавали-расбежалісь). До Донецька добралося менше 700 (рота в Горлівці) + майже вся проебал броня і боєприпаси. У

Стрілківці залишилося точно: 1-2 БРДМ, 3бмп, 3бмд, 2нони, 2-3 бтр, 1тягач з зу 1 танк (але його ніхто е бачив, по ходу зламався по дорозі), 3 вантажівки з ЗУ), 2 граду з 4 (забрали з Крамаха). Ополченці незадоволені, в поспіху або спеціально залишили "касу" (багато хто не довіряють картах і воліють готівка). Стрілку дали 5 днів щоб знайти гроші. Мозковий тепер з ним не в ладах з-за проеба броні і небезпеки його позицій (+ він просив ПТУР, що привезли з Імперії недавно, але Стрілок не дав чому те). У результаті все дісталося воякам. На ополченця залишилося всього по парі боєкомплектів. (3 боєкомплекту на "нони").

3) По приїзду з приблизно 700 бійців, частина поїхала до Макіївки, частина зникла у невідомому напрямку (швидше за все Луганськ-Краснодон, а де то 300-400 осіла в Донецьку в СБУ і захопленої ВЧ, сподівалися поповнити боєкомплект і людей в "Сході" , але там послали нахуй. У Сходу завались патронів, але немає хв, мінометів, ПТУР-ПЗРК. з техніки: 7бтр-БРДМ (частина несправна) і 5 зушек з обмеженим боєкомплектом, немає хв лля мінування і хрінова структура управління. Крім групи стрілка в Донецьку близько 1200 бійців Сходу, РПА, Оплоту та інших, причому у всі відносини дуже напружені. Стрілку тут не раді. Скоро повинні підійти група Торез-снігове їх начебто сильно пошарпало і вони теж незадоволені, що стрільців просрав частина їх броні. у Горлівці (де до ранку і був Стрєлков) залишилося близько 300 +100 стрілка бійців Беса (він теж недавно зазнав втрат авіація потрапила в їх табір і підірвала склад боєприпасів).

У вівторок буде великий сход польових командирів у Донецьку, подробиці не знаю, але буду тримати в курсі.

Відчуваю скоро тут розгорнеться спека, причому основні особи будуть точно не ЗСУ »

Схоже скоро буде дуже весело в Донецьку, совету6ем місцевим жителям робити ноги ...
А то як це у яничарів було прийнято, вони за сумісництвом пожежними числилися - підпаливши Стамбул і грабують при гасінні...

Комментариев нет:

Отправить комментарий