MMCIS Partners

среда, 11 июня 2014 г.

Сара Вагенкнехт - чесний політик або платний агент Кремля?

Хочете знати куди йдуть кошти російського бюджету, державного пенсійного фонду Росії? Яких так не вистачає для виплат державних зобов'язань РФ.

Ось версія:

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА З НІМЕЧЧИНИ



(Коментар до виступу заступника голови фракції німецьких "Лівих" Сари Вагенкнехт в Бундестазі, мова дубльована російською мовою)


Сара Вагенкнехт - комуністка зі східної Німеччини, затята прихильниця сталінізму, дочка іранця, відома гучними антисемітськими і антиізраїльськими витівками, на чому і зробила політичну кар'єру. У 2000-х один з лідерів комуністичної платформи радикальної партії PDS. Нині соратниця німецького путініст Грегора Гизі.У Німеччині політично грамотні громадяни її всерйоз не сприймають, так як давно відомо її минула робота на спецслужби НДР, Штазі, і нині на ФСБ РФ і про-путінське лобі. Її електорат - політично неграмотні колишні гедееровци і неонацисти.Цей виступ Сари напхане брехнею і розраховано насамперед для громадян Російської Федерації, і звичайно заради власного збагачення. На замовлення, навмисно перекручені багато фактів того, що відбувається в Україні. Повністю повторена брехлива риторика Кремля, про ідеали Майдану, про олігархію, про правлячої влади, про трагічні події в Одесі та на сході. Повторена риторика, яка насправді дуже далекі від реальних подій.Подібні маніпуляції, що прикриваються боротьбою за справедливість і мир, насправді є спробами обілити злочини своїх спонсорів з Москви.На жаль демократичні принципи дозволяють політикам, подібним Сарі Вагенкнехт, отримати трибуну і поширювати заради власної вигоди явну брехню, впливаючи тим самим на політично безграмотну частину суспільства. Але, при всьому при цьому, я переконаний, що здоровий глузд восторжествує, і цивілізований світ не піде на поводу бізнес інтересів, не повторить помилки кінця 30-их років минулого століття, коли дозволили зародитися, зміцніти фашистам і нацистам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий