MMCIS Partners

вторник, 20 мая 2014 г.

Прощай ти мертва Росія, в тобі немає більше здорових сил




Минуло трохи більше року з останнього звернення аналітичної групи «Антіросія» на просторах інтернету.


Це повідомлення опубліковане трохи більше року тому. 

З тих пір група , що починала свою діяльність , як збори інтелектуалів - припинила своє існування. Перехід від теоретичних побудов до практики - не вдався , російське суспільство виявилося не готовим до самозміни , а інтелектуали виявилися безпорадна перед усепожираючим соціальним безумством російського суспільства, особливо про боку націоналістичних і фашистських сил.



Свого часу аналітична група «Антіросія» намагалася розбуркати російське суспільство , спочатку діючи як інтелектуальний і на жаль не численний клуб . Але незабаром і це діяльність припинилася , через цензуру і чиниться на членів клубу тиску.

У зв'язку з цим ми взяли на себе сміливість опублікувати матеріали даної групи , що дісталися нам від її учасників , і почнемо ми з їхнього останнього опублікованого звернення співгромадянам . 
Текст звернення до російських співгромадянам : 
Аналітична група «Антіросія» створена в 2009 році , як об'єднання вільних російських громадян , основною метою групи є аналіз , критичне осмислення і вироблення тактик і стратегій дії . 
Група ніким не фінансується взагалі , ні в Росії , ні в Україні , не в Світі! Вона є виключно добровільним об'єднанням російських громадян.  

Публікація матеріалів групи на українських ресурсах , пов'язана з почався в 2007 році тиску на деяких учасників групи , у зв'язку з їх суспільною , але аж ніяк не політичним життям . З цим , так само , пов'язана назва групи . Своїм основним завданням група ставить розтин болючих точок сучасного російського суспільства , економіки і політики. 
Назва групи виникла у зв'язку з відомою фразою радянського і російського соціального філософа Олександра Олександровича Зінов'єва « мітили в комунізм , а потрапили в Росію! » , І ніяк не пов'язана з русофобією . Чи не зрозуміла логіка цієї фрази , по суті оголює вельми страшну правду - російське суспільство поза своєї державної машини існувати просто не може, бо це суспільство - держава , історична архаїка . А це призводить до висновку , що злам нинішньої політичної системи , який вже назріло - призведе однозначно до зламу всього російського суспільства в тому вигляді , в якому воно існує , але без цього зламу в сучасних глобальних соціально -економічних умовах Росія не виживе ! 

Процеси глобалізації йдуть в світі поза нашого бажання і навіть нашого впливу , Росія як спадкоємиця СРСР , за останні 40 років з провідної світової держави перетворилася на громадську світову периферію , ділячи свої почесні місця з африканськими державами, зокрема , з Нігерією .

Причому наявна і когнітивна нiкогерентність суспільного сприйняття в російському суспільстві ролі самого суспільства і країни. Ця когнітивна
нiкогерентність є , по суті , стримуючим фактором російського суспільства. Думати про сучасній Росії в термінах «великої держави» і «центру світового впливу» - принаймні не розуміти всю складність глобальних суспільно політичних процесів.


Проте , група готова приймати на розгляд аналітичні матеріали відрізняються від позиції групи , і готова розглядати ці матеріали як основу до діалогу.


Ми чекаємо ваших м
атеріалів , як від наших прихильників так і від наших супротивників! 

З повагою , аналітична група «Антіросія»

Комментариев нет:

Отправить комментарий