MMCIS Partners

воскресенье, 1 июня 2014 г.

Росія озброює бойовиків Донецькій і Луганській народних республік (фотофакти)

У розпорядженні редакції InformNapalm
, про це пише на сторінці агенції Roman Burko , виявилися ексклюзивні фото , які в черговий раз підтверджують той факт , що Російська Федерація є спонсором міжнародного тероризму і курирує проведення кровопролитних операцій на території України .На фото представлені одиниці озброєнь , захоплені українськими силовиками в ході боїв проти терористів ДНР . 

Стріляний тубус реактивного піхотного вогнемета ( РПО ) «Джміль »

Останні цифри в маркуванні - 00 свідчать про виготовлення РПО в 2000 році. При цьому за офіційною інформацією з часів здобуття незалежності нашої держави РПО для потреб збройних сил України та силових структур України за кордоном не купувався , в Україні не проводиться.


1





Стріляний твердопаливний прискорювач бойової РПО



Твердопаливні прискорювачі БЧ РПО виготовляються виключно в РФ. Останні цифри в маркуванні - 01 свідчать про виготовлення ТП БЧ РПО в 2001 році. При цьому за офіційною інформацією з часів незалежної України РПО для потреб ЗСУ та силових структур України за кордоном не купувався.



2 


Малий річний вогнемет (МРО) типу «А»



МРО проводиться виключно в Росії. За офіційною інформацією на озброєнні ЗСУ та силових структур України ніколи не перебував і ніколи не купувався, на складах не зберігався. Останні цифри в маркуванні - 00 свідчать про виготовлення його в 2000 році.


3 


Пусковий пристрій МРО



Виробляється виключно в РФ. Маркування МО.1.10.01. свідчить, що виріб був вироблено 1 жовтня 2001 року. За офіційною інформацією, МРО на озброєнні ЗСУ та силових структур України ніколи не перебував і ніколи не купувався, на складах не зберігався.


4


Інструкції з експлуатації:



Згідно із законодавством України, всі інструкції мають бути виготовлені державною мовою, разом з тим, як показує фотографія, на виробі 2001 всі інструкції виготовлені російською мовою.


5

Комментариев нет:

Отправить комментарий