MMCIS Partners

среда, 4 июня 2014 г.

Крим - наш...

Про те як живе Крим після російської окупації.




 

Про це пише очевидець в "ВКонтакте" . "Мене часто запитують, ну як тепер життя в Криму? Відповідаю як можу, в розмовному жанрі.Натовпи пенсіонерів щодня беруть в облогу пошту, їм видають пенсію рублями, але український розмір (якщо я щось не упустила). Ціни на всі злітають по хвилинах. Квитанція за квартплату прийшла в 4 рази більше колишніх, вся комуналка виросла в рази. Дитсадок - у два рази. Джерела доходів схлопиваются. Переклад грошей і оплата квитанцій скажено утруднена, скрізь черги із записом з шести ранку. Рублевої маси вкрай мало, Сбер РФ змушує купувати гривні (для видачі рублевого перекладу) по грабіжницької ставкою. Установи вимагають платити вже рублями, обмінники грабують ще раз при зворотної конвертації. Не чути більше радісних ажітірованних криків про те що "ми, нарешті в Росії!" Принишкли.

Завезення всього необхідного вкрай утруднений, скоро склади спорожніють, буде набагато веселіше ) Якось мізки прочистяться.Особливо восени, коли прийдуть російські компанії, придушать місцевих хазяйчиків, і полетять працівники за ворота без зарплат.
А я буду сатанинськи реготати над усім цим. Ідіоти сра ***. Сиділи в лайні по пояс, захотілося з повним зануренням.Буду реготати, якщо не вимремо з голоду. На роботи не беруть: "ми своїх відправляємо в неоплачувані відпустки", "якщо хочете, працювати безкоштовно, зарплата невідомо коли".Щоб працювало виробництво, потрібні вагони, тара, сировина, комплектуючі деталі, завізні матеріали і т. д. Все це закрито або недосяжно за цінами. Виробництво скоро встане.На "хлібні" бюрократичні посади РФ завозить свої кадри або ставить найвідданіших лоялістів, замараних раніше "по саме не можу". До цих пір згадую якусь О. Ковітіді, яку місцеві громадяни чехвостілі і злодійкою і коррупціонершей, і ще по -всякому на всіх міських форумах п'ять років (я стільки часу зустрічала це прізвище ). Тепер пані Ковітіді злетіла до Ради Федерації. Являє Крим. І так всі кадри, путінська кадрова політика неухильно і по-своєму послідовна ))Що стосується туризму - загинув туризм. Чи не в'їхати ж тепер.Так, вітаю, 9 травня підписано постанову про знесення першої лінії будов у моря. Я попереджала - зроблять вам гетто як у Сочі, обнесуть парканами, морі не для ніщебродов місцевих і приїжджих, а для багатьох буде. Наді мною сміялися. Ню- ню.Тут мої товариші боролися з ігровим підпільним бізнесом, їх бандити, в т. ч. в погонах , вбивали за це, а Путін зробив легалайз . Ігрова зона ! А це плюс до торгівлі людьми, проституції. Більше дівчаток буде " не повертатися з школи"...Коротше, хоч затоплюють всі нафіг.Зав'язалася черешня, сливи, яблука. Скоро абрикоси і вишня підуть. Куди все це дівати? Та без цукру консервувати? Без банок? У морі топити? Ус * етесь самі є, це неможливо.Коротше, господарська діяльність загублена. Раніше ви могли хоч автостопом сюди дістатися, по бідності, хоч безпосередньо через Україну ж/д без проблем. Тепер, дорогі друзі, дивіться на Чорне море на картинках....

 
Ще інфа до роздумів. В одному тільки Севастополі набирають на роботу не менше 600 судових приставів. Прийшов час віджимати власність у простодушних місцевих жителів, що продалися так дешево, за казки.P.S. Напевно буде продовження " .

Комментариев нет:

Отправить комментарий