MMCIS Partners

среда, 4 июня 2014 г.

Хакери готують атаки на банки Росії

Є інформація від одного з учасників групи " Антіроссія " про підготовлювані хакерських атаках на банківську систему Росії.



Про це повідомляють "Літопису Сучасності" , на сторінці в Facebook.
 

З достовірних джерел в ЦРУ стало відомо , що кілька груп хакерів готують масовані атаки на російські банківські системи . Мета цих атак позбавити Росію її фінансових активів . Як стверджують джерела хакерські атаки будуть проведені з Болівії, Нікарагуа, Судану, Сирії, Венесуели, Зімбабве, можливо також Китаю. Незважаючи на те що ЦРУ має такої інформації, перешкоджати здійсненню даних хакерських атак воно не буде. 

На думку експертів з інформаційної безпеки і крипто захисту дані атаки дозволять з'ясувати надійність банківських мереж та можливості несанкціонованого доступу. Так як Росія зараз де- факто перебуває в ізоляції, то дії проти неї є зручним випробувальним полігоном.


Говорячи про наслідки в ЦРУ відзначають, що в ході розглядів всі зарубіжні активи росіян будуть заморожені для оцінки заподіяної шкоди, так само будуть припинені всі зовнішні банківські транзакції російських банків. 

У повідомленні ЦРУ так само говориться, що дані обмеження не торкнуться працюють на території Росії європейських і американських банків.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий